2 Läs mer >>
Tja.. Jag tycker nu att det var en hel (eller kanske ToM två) evighet(er) sen jag skrev här.. Jag är inte duktig kan man ju lungt säga ^^; Menmen.. Vet inte om jag har mycket att skriva om.. ingen kamera heller, så jag kan inte vara lika rolig och posta bilder som Sara..
hmm, nåja.. Tja, vet inte om bloggen fått veta det än, men jag och Sara har varit tillsammans i 2 månader för 2 dagar sen, Hoppas hon inte bryr sig om att jag skriver det, inte som att det är hemligt direkt ^^;
Nåja.. Jag har ju blivit blåbältad nu också, vilket innebär att jag, precis som Sara, har lördagssparring med avancerade kamplaget varje vecka. Själv tycker jag att det är jättekul, även om man får stryk av typ alla så känns det som att man lär sig jättemkt och det är väldigt kul att få sparka mot huvud också :D Jättespännande ^^
Vad mer vad mer.. Jag har varit med Sara 2 gånger den här helgen :D! en gång i fredags och en gång idag. eller, igår :S .. och ja, fredag eftermiddag räknas till helg enligt mig :3 Vi har faktiskt inte gjort så mycket.. Idag åt vi mat hos Henrik (min låtsaspappa) och Vi 4 satt och pratade en del och spelade Kina Schack. Jag trodde Sara skulle vinna och jag komma allra sist, men efter att jag tjurat en del så vände turen och ja, jag kom 3'a ist för sist. Ni kan ju gissa vem som hade oturen att förlora ^^; Jo, inte mindre än En viss tjej som det gick så hemskt bra för hela början ;P skrattar bäst som skrattar sist ^^ (vann med 1 drag, så jag ska inte kaxa så mycket..).
Men sen for vi hem till mig från Henrik och dagens uppdrag var att hjälpa Sara med gymnasievalet. Vi satt ett bra tag med det och Sara såg ut som om att det var det värsta hon varit med om hittils i sitt stackars korta liv ^^; Men tja, efter att jag lekt SYO konsulent i nån timme +/- så lyckades vi rensa bort 13linjer av totala 18 och nu är allt Sara behöver göra att läsa om de övriga 5 :3 Lycka till ^^ hoppas du blir nöjd med ditt val, jag vill inte förstöra din gymnasietid för dig..
för att tänka konstruktivt på veckan så har jag inga riktiga planer eller mål.. tisdag är det öppet hus på Balder dock, jag ska sitta och i princip ha en lektion i CAD (Computer Aided Design) och folk får komma och titta på.. CAD är typ att man gör konstruktioner i 3D på datorn, det är riktigt kul och jag har gjort en del saker jag faktiskt är stolt över ;P som min vackra dubbel-garderob vars ena sida är för kläder och andra sida för ytterkläder.. Jag tycker faktiskt den är fin :3 .. Menmen..


Vill för att avsluta detta redan för långa inlägg med en insikt.

Jag har insett att Vintern är en väldigt fin och vacker årstid som man kan stå ut med om man kämpar lite och har varma kläder.. Men, vad jag egentligen ville säga var att jag också har insett att jag är så GRYMT less på vintern, vill kunna bada, springa omkring i T-shirt, ligga och vila på gräsiga kullar, äta glass och kunna halsa en liter vatten, cykla till skolan i värme ist för kyla.. Sommar är SÅ mycket bättre.. Längtar till en viss sommarstuga också, och har omöjliga önskningar om sommaren..
Men jag vill också sommarjobba för nån annan än kommunen som ger en en bråksumma i lön, om nån har tips för vart man kan jobba här i Ske-å så SNÄLLA, ge mig tips >.<var som hellst där man faktiskt kan ha lite kul också, inte typ ett städ-jobb :/ ..

Nåja..

Have a nice time, and hope you didn't die of boredome while reading
Chao
//Daniel

En evighet sen