10 Läs mer >>
Hej,. Idag är jag ensam hemma för resten av familjen är i byske.. tror jag. Jag är inte riktigt säker på att det är där dom är men det börjar på B iaf.. tror jag. Dom ska se på brorsans fotbollsmatch eller nått sånt och så ska dom kanske göra nått annat, jag vet inte.
Anyway,. Jag tror vi ska fara till stugan och sova där några dagar - jag, pappa och brorsan för mamma börjar jobba. Vi ska sätta upp världens sötaste lilla sovstuga bredvid det stora huset och bygga ett plank (?), tror jag. Annars idag blir det inte mke gjort utan bara att titta på tv, ta lite kort, läsa osv. Jag vet inte riktigt när de andra kommer tbx men jag ska gå och äta lite lunch nu. :]


Gammal bild

Puss ♥

Stugan

1 Läs mer >>
Vi har då varit till storforsen utanför Älvsbyn med familjen, janne, katarina och leo. Det ösregnade i början så det var jätte halkigt  ( halt? )  och jag slog upp mitt ben igen. Vattnet var väldigt rent - det gick att dricka där det rann. Det var mäktigt.

Jaja, här är iaf bilderna:


Det fanns en skylt där det stod "Varnig för halka vid oväder!" men den glömde jag ta kort på.


Men seriöst, kom igen!

Badsugen?







20meters fritt fall.. Någon frivillig?

















Puss ♥

Storforsen

1 Läs mer >>
Ojojoj. Nu har jag varit borta från bloggen läänge, igen.

Jag har bl.a. varit i stugan och bott där ett tag och idag var jag i - inte i utan vid - storforsen. Det ligger utanför älvsbyn så det var en bit att åka. Brorsan verkade tro att vi skulle ut i ödemarken så han blev jätte förvånad när han såg att det fanns restauranger, ett museum och massor, massor med folk överallt. Anyway, de bilderna kommer i nästa inlägg. Nu kommer lite andra bilder:




( Den är inte arg, den sniffar )


















Pusshej ♥

Bloggarkungen