7 Läs mer >>
Jag lägger ut lite bilder från Umeå, några kanske ni sett men andra är nya:



Såklart är det inte alla (;P) men det är dom jag kan tänka mej visa, resten kanske kommer nån annan gång. :)


Hare!
                               // Sara

Bildbomb

0 Läs mer >>
Men åh! Snälla någon börja kommentera! Det är såå tråkigt att blogga när ingen kommenterar, det är därför det inte händer nånting här; Ingen kommenterar!  Så jag ber, snälla börja kommentera, det är att jag begär.

Peace

Kommentera!

2 Läs mer >>
Tjeenare :)

Då var man äntligen hemma efter en härlig helg i Umeå. :}
Jag ska berätta:

Jag har då varit i Umeå sen i fredags. Vi åkte buss från 15.10 till... ja i 2timmar iaf.
Vi skrattade hela vägen, eller jag gjorde det. Jag hadde fotokrig med William så mke bilder blev det! Många fina och andra mindre fina. Och ja, här kommer då några mindre fina bilder: 

                                                 

När vi slutligen kom fram vägde vi in oss, och det gick ju utmärt eftersom jag vägde 2kg under gränsen för min viktklass. + Att vi "svultit" på vägen. :)
Man vägde sej på tjejer och killar samtidigt men bara 10 i taget. Och när vi vägt oss gick jag på toa. När jag kom ut hade det kommit in 10 nya, killar, och stod och klädde av sej så jag, tove och vikkan skyndade oss ut. Lite för sent. Men, men.. Dom klädde ju iaf inte av sej helt och hållet. Bara nästan. Sen åkte vi till Hagaskolan där vi skulle sova. Vi ställde in våsa saker i ett klassrum och gick ner för att äta. Det var jätte äklig mat. Pasta med kyckling var vad jag beställt och jag fick pasta, kyckling (hittills är det ju bra), nån svamp eller nått, grönsaker, och allt var täckt i ett tjockt lager ost. Jag åt inte mke. Men lite grann iaf. Vi drack cola och öppnade lite skåp. ;) Sen gick vi upp och försökte komma på nått att göra. Vi bäddade. Sen tittade vi på lite kort  och det blev lite slagsmål   , men jag klarade mej då ganska lindrigt undan, jämfört med min mobil och Vikkan. Sen gick vi till Ica och såg en limo och en dragspels-buss ( "två udragbara bilar!" ) haha. Sen gick vi och satte oss i en liten grupp (Linn, Lovisa, Victor, Niklas, Viktoria, Ludwig, Tove och jag). Vi pratade lite om vad vi skulle göra och kom fram till att vi skulle köra viskleken. Det gjorde vi, väldigt oseriöst. :P Sen blev det lite mer mobilkrig. Den här gången kom jag mindre lindrigt undan. ;) Sen gick vi och la oss, minns inte vilken tid men jag fick då sova i 6 och ½ timme innan vi skulle upp (6.30). Vi åt frukost och packade ihop. Sen gick vi mot tävlingshallen (7.30) kångkandes på våra väskor. Det kan inte ha gått fort för det var inte så jätte kort och väskorna var tunga. Vi blev stämplade och fick äntligen komma in och sätta oss, flåsande efter promenaden. :P Vi väntade på våra matcher och jag vann min första och förlorade min andra så jag fick silver. :)  Och alla poolarna fick en medalj (olika grader, såklart) var så det slutade väl lyckligt. Bortsett från skadorna vissa fick av matchen.Till exempel lindat ben, kryckor och svimfärdig. Sen bar det av hemmåt ( efter en dusch, såklart) med en ny buss. Vi stannade vid OK/Frasses och några shoppade medans andra åt. Sen fortsatte vi hemmåt och jag fortsatte mitt fotokrig, nu mot Nicke:

                                                  

Sen kom vi hem (eller till stan snarare) och nu sitter jag här och käkar chips och gogis. Mums. :P

Blev ett långt inlägg idag. Hoppas nån orkat läsa det.. ;}

Hare gött!
                      // Sara

Umeå

10 Läs mer >>
NEEEEEJ!!


Jävla mobil fan!
Man får tydligen inte uppdatera den för då pajjar den!
Tur att alla bilder, filmer, inspelningar och kontakter satts in i datorn 5min innan mobilen pajja.!
Jag trodde fan pappa skulle slå sönder både mobilen och datan, :S Tur han inte gjorde det...
Nu har jag hela nöjet för mej själv..!  MOHAHAHA!


Mobil jävel !!

1 Läs mer >>
Tjeenare mors . :)

Ja, vad ska man säga? Inte skrivit på väldigt länge..
Men sen i torsdags har jag varit i "sommarstugan" utan vatten för tillfället. Och vatten brist betyder inget vatten i kranen, duschen eller toan, inte bra alltså... : /
Men man klarar sej väl, får gå på toa så lite som möjligt och hålla sej fräsh. :P
Jag har iaf haft kul. Lite sjuka stunder, som att spela kort med farmor. Linnea, om du fårstår vad jag menar, snälla hjälp! ;}
Hahah, men jag har som inte gjort så mke annars, det finns ju inte så mycket att göra där igentligen..
Så då har jag roat mej med att ta kort på mej själv!    Ush, vilka fula bilder! ^ ^
Jag tog kort på lite andra saker också, se och njuut :


Skidproblem


Lilla sömtutan ;P

Ja, puh, jag får lägga in fler bilder en annan gång, min bästa tid på dygnet är faktiskt inte ett på natten.

Hare gött allesammans!

Ops, lite sent kanske...

15 Läs mer >>
·•° Tjoo. :] °•·


Bra skoldag idag, kan man väl säga.?

no: Sög ju som vanligt mendes väldigt kort...
Mentortid: Äsh, bara prat.
Sv: Vi gick till biblan för en rundvandring och lånade böcker, inte jag men.
A-pass: Fortfarande på biblan. Sen gick vi tillbaka till skolan och fyllde i ett papper om hur veckan har varit... Bla bla bla.
Lunch: Det var "helstekta kottlettrader" va fan det nu än är? Äckligt, som vanligt.

Sen slutade jag och alla som jag har matte med, vi stack typ 11.45 eller nått så vi kom hem jätte tidigt. :D Bra.
Jag såg Linus idag också, ta inte illa upp Linus men du ser ut som om du blivit misshanlad!! Jätte hemskt! Vad har du igentligen gjort?! Jaja, han har alltså brutit (stukat?) armen och gjort sej ordentligt illa i ansiktet, ser inte trevligt ut... :(
När jag kom hem satt jag framför datorn tills den dog av slut batteri (A) . Ops. Satte i sladden och gick tillbaka till datorn senare. Jag hadde 40 olästa blogginlägg att läsa! Ush va jobbigt. Men kul. :)
Sen har jag suttit framför tv:n och ätit och nu sitter jag här. Snacka om huvudvärk! Måste nog gå och göra något annat snart. Problemet är att det inte finns något annat att göra (som inte involverar en skärm) ... om man inte vill göra läxor, och såklart vill man inte göra det! ;P
Jag var inne och gjorde ett fjortis-test idag och jag var 7.9 % fjortis, inte så hemskt. ^.~ Jämfört med vissa andra, du vet vem du är (hoppas jag) .

Det är väldigt tråkigt att skriva här när det inte är någon som komenterar! Km igen, snart lägger jag ner! Inte för att det är nån som bryr sej men..

Hare gött då,.
/ ♥ Moi ♥•

KOMENTERA !!

3 april - Fredag (änt...