5 Läs mer >>
Tjaou.

Idag ska jag fara till stugan ( inget internet ) så det blir inga bilder för än jag kommer till baka, och kanske inte ens då ( :[ ) för jag far till piteå från fredag till.. söndag? Jag tror det. Emma ska med och vi ska sova i husvagn. Haha. Hela familjen ska med. Ni kanske undrar varför jag ska till piteå? Eller så undrar ni inte men får veta ändå: Brorsan ska spela fotboll, piteå sommer games, och jag har ingen lust att sitta hemma och ha tråkigt så jag följer med. + att jag fick ta med en kompis. :] Vi kommer ju då förhoppningsvis inte att sitta och sirra på fotboll hela dagarna utan vi gör nog något annat, kanske går på stan, far till peteå havsbad eller nått tivoli eller vad det nu skulle vara där (mamma sa nått om karuseller) ? Jaja, jag är inte mycket till karusellåkare så vi får väl se om det.
Anyway så kommer det lite bilder på det också, vad vi nu än gör, och sen blir det väl några fotbollsbilder (svårt att undvika). Så det där extermt långa inlägget kommer nog bli ungefär dubbelt så långt :S Jag kommer aldrig orka skriva det! Haha. Men jag har ju lovat så det kommer komma. Jag lovar.
Och så var det bara en sak till då. Jag ville bara säga tack till Linnte som länkat till mej på sin blogg. :] Tack Linnte.

Glöm inte bort mej nu! ♥




Tu es incrédible



AAAHHH

0 Läs mer >>
Skriver så snart jag fått tag i bilderna från i helgen, så vänta bara så kommer ni få ett extremt långt inlägg. :]

Sweet dreams 


(läskig)

Snart

0 Läs mer >>
Som sagt; lång film. Från 21 till 23.30. Men de var bra iaf, och jag fick ju vara uppe länge ;]
Under filmen hann jag äta två skålar chips, larma om en borttappad katt (det visade sej vara fel katt), "hjälpa" pappa med sin "nubbesallad" (gubbröra och jag babblade medans han kämpade med maten), borsta tänderna och totalkvadda min tandborste. ^-^

Ännu en bild med usel kvalla:


(det vita grejset brukade sitta på kanterna, därför syns det inte att det egentligen är borta.)

Sweet dreams

låång, låång film

0 Läs mer >>
Igår sa pappa att jag skulle hjälpa honom att måla idag visst sa jag vad ska jag måla för nått? jag hade tänkt typ en bild eller nått sånt, men inte då dörrar sa pappa. Jag ba ööh..? Okej.?
Men jag fick inte måla några dörrar. Jag fick måla dörrlister medans pappa målade dörrarna. Tur det! Haha, fast det var varmt, jobbigt varmt. Så vi tog ut cola och satt och drack. Men det var för mycket getingar för att man skulle kunna lämna colan, man fick helt enkelt dricka upp allt och vända på glaset. c[ :
Listerna blev ju då som dom blev, inget man kan göra åt. Och jag blev ju som jag blev, vit. Jag hade tydligen lyckats få färg både på halsen och på kläderna... :[ Tur att jag hade räknat med att söla. Pappas dörrar blev gröna och snygga utan att han spillde färg över sig och mys tass blev snygg och vit (vildet den ju redan var) när hon gick på min nymålade list. Dumma henne. :( Men det var lätt fixat och hon gick inte där igen, det såg jag till ;) Haha.

Iaf, så här blev det när det var klart (världens sämsta kvalla) :


pappas ena dörr under ombyggnad


en av pappas dörrar


några av mina lister (ni behöver inte titta  på oredan det var där inne)

Och så tjurkissen som inte fick vara med på bilderna:



Haré gött!

Måla.. dörrar? :S

1 Läs mer >>

Då var man så pass tillbaka så man kan vara med kompisar igen, skönt! Fast jag är lite halvförkyld så jag ska nog inte vara ute och springa direkt.. Men man kan ju stå ut inne också.
Just nu ska jag vara med maja, hon kommer hit när hon stökat bort allt hon tagit fram och ätit lunch (kanske lite tidigt för mej att äta lunch eftersom jag åt frukost för typ en halvtimme sen). Men jag tror jag ska sätta mej framför tv:n med en skål müsli. :]

Haré!

Maja

0 Läs mer >>
Det finns stunder man inte vill minnas
det är de stunder man inte kan glömma

...

1 Läs mer >>
Tog lite tid, för mej. :P

Bilder från ikväll:






Och så upptäckte jag en sak; våran bil har vindrutetortare i miniformat på lysena.. eh, titta bara:



haha, jag tyckte det var kul iaf.

Bilder.. inte från idag:





















"sittande (död) fluga" den var ganska smal eller hur? Jag vet, onormala jag.



Redigerad:


Det var allt från mej, pöss.

bilderna jag lovat er

0 Läs mer >>
Ja, det blir väl samma sak idag, vi pratar inte om vad jag har gjort. Men hur har jag mått nu då? Ganska bra faktiskt, imorse var jag lite värre men nu så mår jag ganska fint (ska kolla febern snart för jag känner mej lite varm).
Ingen feber (36,6°).
Jag börjar bli väldigt irriterad nu! Om jag nu inte ska vara ordentligt sjuk, kan jag inte bara få bli helt frisk?!
Jag håller på att ladda in kamrabilderna just nu, vi får väl se.. Jag tror jag återkommer med lite bilder när jag sett lite på tv, igen. :[

Tjingeling ♥

Back, I think. ♥

6 Läs mer >>
Jag tror det faktiskt. :]
Men bara lite grann.

Nu skulle det vara rena plågan att läsa min blogg varje dag för jag har inget att skriva om: "ja, få se.. idag såg jag på tv i typ 5timmar sen sov jag lite och åt lunch. Sen gick jag och såg på tv igen.." fatta så tråkigt! Så inget om vad jag gör tack så mke. Jag kan berätta hur jag mår istället. Jag är lite bättre idag tror jag, jämfört med vad jag var igår (då kunde jag inte gå ett varv runt huset utan att i princip falla ihop av trötthet). Jag har tagit lite bilder men är på datorn i källaren så jag kan inte lägga in dom, orkar inte gå upp :P   Idag är det ju söndag så hela familjen är hemma, jobbigt.. Men brorsan har match så jag tror alla far på den faktiskt. :) Ska bli skönt.

Hare gött! 









Ni är dom sötaste (L)

Bättre..? :]

3 Läs mer >>
Idag mår jag piss, eller jag har mått bra hela dan tills jag kom hem. Då blev jag typ tät i näsan och fick lite halvsvårt att andas, jättehemskt. Jag har varit hos Linn, det var jätte trevligt, jag gick på hennes skolavslutning, vi åt på sibylla, gick vi hem till henne, var lite i lekparken med Alex och Jojje (hehe) och spelade spel med Julia(?). :) Jag skriver mer om det senare, åter till "halsflussen" som inte ger sej, vårdcentralen sa att jag inte behöver komma dit om jag inte får feber, jippie! Inget penicilin! :D haha, men som jag sa så mår jag sämre så vi får väl se hur det blir, men änså länge ingen feber (37,3°). Jag mådde inte alls bra när jag nös och började tok hosta vid matbordet, jag fick ingen luft och fick kväljningar när jag sprang in på toan för att dricka. :[ Jag måste nu snyta mej typ oavbrutet.. Jag hoppas jag inte smittade dej med något idag Linn! :( Nu ska jag gå och äta chips, hoppas det går bra :P

Kram          
                       / "sjuklingen"

Värre

4 Läs mer >>
YEES!

Äntligen sommarloov! Aah, skönt. ¦ ]










( Mm.. Marabou )



Några söta bilder på Cornelia (L)

Skolavslutning

0 Läs mer >>














( oredigerade )

Lila, lila, lila.. gu...

0 Läs mer >>








Alla bilder var oerhört slarviga ( även för att vara jag).

bilder från idag

1 Läs mer >>

Vi for till discgolfen med klassen och 8b och nå småknattar från morön och några lärare. Snacka om att det typ inte fanns en enda bana ledig. Jag körde mej maja och linnea. Det gick ju.. hrm.. underbart! Ehm, för dom gick det bra för mej gick det uselt, jag förlorade. :] Och lika glad är jag ändå.
Efter att vi spelat discgolf var det mningen att vi skulle äta glass men jag for hem ist. Det kändes så jobbigt. :P

Hare !

Discgolf

0 Läs mer >>
Ja, jag tror jag fått halsfluss eller "halskatarr" (vad nu det är). Fast det saknas 2 symptom; feber och "sjuk-känsla" ( sjuk-känslan var tydligen ett symptom..) Men jag känner mej frisk som en nötkärna och hade 36,4°. Däremot har jag äkliga vita fläckar i halsen, men där ska vi inte gå in på detaljer.
Jag får hoppas pappa inte får någon tid på vårdcentralen för jag vill fara på skolavslutningen. Ni kan vara lugna jag har inte tänkt smitta er, det smittar genom kyssar, jag har inte tänkt kyssa nån, och i fall att jag skulle nysa på nån, kom igen hur ofta händer det?!
Pappa ringde vårdcentralen imorse (en minut efter att dom öppnade) och en mekanisk röst svarade: "- Alla tider idag är upptagna". Hahah. Det gick fort.  :] Jag får väl hoppas ingen avbokar sin tid eller doktorn hittar en tid att klämma in mej på. Pennicilin, huu! :S


            Vi får se hur det går!



Halsfluss, jippie...

1 Läs mer >>
Jag soomnar!!

Imorrn är det skolavslutning. Jag har typ inte fattat det förrän nu (A) ( Heja mej! ) Jag borde nog sova, är lixom lite övertrött.. Men men.

Höres imorrn ist.


Gonatt



Trööött